Het openen van dit onderwerp was ook puur bedoeld als peiling.
Indien veel mensen het zelfde er over dachten als ik, dan wil ik daar best tijd insteken.
Maar gezien de reacties zullen veel mensen de link niet leggen, zoals ik dat gedaan heb.
Maakt niet uit, volgende keer beter.
Ik weet voorlopig genoeg, als er toch interesse blijkt te zijn, laat het weten.
Mvg Harm
Renault 4 kookboek
Moderators: R4F6GTX Automaat, Rik H., Mark4GTL, Nando
-
- Berichten: 8
- Lid geworden op: wo apr 06, 2011 2:00 pm
Re: Renault 4 kookboek
Het verloop van een forum is bij mij ook bekent, ik kijk hier niet raar van op hoor.Willem de Zwijger schreef:Trek je het nog een beetje Harm? Dit is nou wat je krijgt op dit Forum, je denkt: ik stel toch een normale vraag? Beginnen ze te ouwehoeren over der dem das, en je denkt bij jezelf: mit nach nebst samst bei nog an toe, ik wilde toch alleen maar een kookboek maken? Welkom bij de club.![]()
En: doe eens een recept wat je in gedachten had, als een 'proeve' van bekwaamheid, kun je vast kijken of het aanslaat....
- harbourseal
- Berichten: 1813
- Lid geworden op: di nov 03, 2009 8:58 pm
- Locatie: Breda
- Contacteer:
Re: Renault 4 kookboek
Hoi Harm,
Ik vat hem nog niet helemaal.
Is het de bedoeling dat we zelf recepten aandragen?
Als dat zo is, bij deze dan
Russische cholesterolbom
Neem een pond zeer jonge kaas.
5 tenen knoflook. (of meer)
Een halve pot Zaanse mayonaise
Een snufje zout.
En heel veel stokbrood.
Draai de kaas door een rasp, of prak hem fijn met een vork.
Voeg knoflook de mayo en het zout toe en roer alles door elkaar tot het de consistentie heeft van smeerkaas met korreltjes.
Smeer het dik op het stokbrood en serveer met een droge witte wijn, als voorafje.
De dag erna even niet gaan werken. Je collegae zullen dat niet waarderen.
Eet smakelijk,
Robert
Ik vat hem nog niet helemaal.
Is het de bedoeling dat we zelf recepten aandragen?
Als dat zo is, bij deze dan
Russische cholesterolbom
Neem een pond zeer jonge kaas.
5 tenen knoflook. (of meer)
Een halve pot Zaanse mayonaise
Een snufje zout.
En heel veel stokbrood.
Draai de kaas door een rasp, of prak hem fijn met een vork.
Voeg knoflook de mayo en het zout toe en roer alles door elkaar tot het de consistentie heeft van smeerkaas met korreltjes.
Smeer het dik op het stokbrood en serveer met een droge witte wijn, als voorafje.
De dag erna even niet gaan werken. Je collegae zullen dat niet waarderen.
Eet smakelijk,
Robert
F6 1985, Turquoise Safari 1977 (project)
Twingo Benetton 1996
WiND Cycleworks No 59 special allroader met Rohloff speedhub
Witte Aygo X voor mijn vrouw
Twingo Benetton 1996
WiND Cycleworks No 59 special allroader met Rohloff speedhub
Witte Aygo X voor mijn vrouw