Renault 4 kookboek

Leuke verhalen, spannende belevenissen en lekker kletsen over andere R4 zaken.
.....Oftewel de gezelligste rubriek van dit forum!

Moderators: R4F6GTX Automaat, Rik H., Mark4GTL, Nando

Voor het renault 4 kookboek voel ik het volgende:

Peiling eindigde op vr mei 06, 2011 2:16 pm

Ja, als het kookboek klaar is, wil ik het hoe dan ook in huis hebben!
2
20%
Ja, maar alleen als de prijs van het boek onder de €20 blijft.
4
40%
Nee, ik kook nooit en ben dit ook niet van plan om te gaan doen.
0
Geen stemmen
Nee, heb gewoon geen interesse.
4
40%
 
Totaal aantal stemmen: 10

harmvanrooij
Berichten: 8
Lid geworden op: wo apr 06, 2011 2:00 pm

Re: Renault 4 kookboek

Bericht: # 126800Bericht harmvanrooij »

Het openen van dit onderwerp was ook puur bedoeld als peiling.
Indien veel mensen het zelfde er over dachten als ik, dan wil ik daar best tijd insteken.
Maar gezien de reacties zullen veel mensen de link niet leggen, zoals ik dat gedaan heb.
Maakt niet uit, volgende keer beter.

Ik weet voorlopig genoeg, als er toch interesse blijkt te zijn, laat het weten.

Mvg Harm
harmvanrooij
Berichten: 8
Lid geworden op: wo apr 06, 2011 2:00 pm

Re: Renault 4 kookboek

Bericht: # 126801Bericht harmvanrooij »

Willem de Zwijger schreef:Trek je het nog een beetje Harm? Dit is nou wat je krijgt op dit Forum, je denkt: ik stel toch een normale vraag? Beginnen ze te ouwehoeren over der dem das, en je denkt bij jezelf: mit nach nebst samst bei nog an toe, ik wilde toch alleen maar een kookboek maken? Welkom bij de club. :D
En: doe eens een recept wat je in gedachten had, als een 'proeve' van bekwaamheid, kun je vast kijken of het aanslaat....
Het verloop van een forum is bij mij ook bekent, ik kijk hier niet raar van op hoor.
Gebruikersavatar
harbourseal
Berichten: 1813
Lid geworden op: di nov 03, 2009 8:58 pm
Locatie: Breda
Contacteer:

Re: Renault 4 kookboek

Bericht: # 126837Bericht harbourseal »

Hoi Harm,

Ik vat hem nog niet helemaal.
Is het de bedoeling dat we zelf recepten aandragen?
Als dat zo is, bij deze dan

Russische cholesterolbom

Neem een pond zeer jonge kaas.
5 tenen knoflook. (of meer)
Een halve pot Zaanse mayonaise
Een snufje zout.
En heel veel stokbrood.

Draai de kaas door een rasp, of prak hem fijn met een vork.
Voeg knoflook de mayo en het zout toe en roer alles door elkaar tot het de consistentie heeft van smeerkaas met korreltjes.

Smeer het dik op het stokbrood en serveer met een droge witte wijn, als voorafje.

De dag erna even niet gaan werken. Je collegae zullen dat niet waarderen.

Eet smakelijk,
Robert
F6 1985, Turquoise Safari 1977 (project)
Twingo Benetton 1996
WiND Cycleworks No 59 special allroader met Rohloff speedhub

Witte Aygo X voor mijn vrouw
Plaats reactie