Pagina 2 van 2

Re: Renault 4 kookboek

Geplaatst: za apr 09, 2011 12:12 pm
door harmvanrooij
Het openen van dit onderwerp was ook puur bedoeld als peiling.
Indien veel mensen het zelfde er over dachten als ik, dan wil ik daar best tijd insteken.
Maar gezien de reacties zullen veel mensen de link niet leggen, zoals ik dat gedaan heb.
Maakt niet uit, volgende keer beter.

Ik weet voorlopig genoeg, als er toch interesse blijkt te zijn, laat het weten.

Mvg Harm

Re: Renault 4 kookboek

Geplaatst: za apr 09, 2011 12:14 pm
door harmvanrooij
Willem de Zwijger schreef:Trek je het nog een beetje Harm? Dit is nou wat je krijgt op dit Forum, je denkt: ik stel toch een normale vraag? Beginnen ze te ouwehoeren over der dem das, en je denkt bij jezelf: mit nach nebst samst bei nog an toe, ik wilde toch alleen maar een kookboek maken? Welkom bij de club. :D
En: doe eens een recept wat je in gedachten had, als een 'proeve' van bekwaamheid, kun je vast kijken of het aanslaat....
Het verloop van een forum is bij mij ook bekent, ik kijk hier niet raar van op hoor.

Re: Renault 4 kookboek

Geplaatst: ma apr 11, 2011 6:00 pm
door harbourseal
Hoi Harm,

Ik vat hem nog niet helemaal.
Is het de bedoeling dat we zelf recepten aandragen?
Als dat zo is, bij deze dan

Russische cholesterolbom

Neem een pond zeer jonge kaas.
5 tenen knoflook. (of meer)
Een halve pot Zaanse mayonaise
Een snufje zout.
En heel veel stokbrood.

Draai de kaas door een rasp, of prak hem fijn met een vork.
Voeg knoflook de mayo en het zout toe en roer alles door elkaar tot het de consistentie heeft van smeerkaas met korreltjes.

Smeer het dik op het stokbrood en serveer met een droge witte wijn, als voorafje.

De dag erna even niet gaan werken. Je collegae zullen dat niet waarderen.

Eet smakelijk,
Robert