Foto's plaatsen

Tips, regels, vragen en mededelingen

Moderators: Mark4GTL, R4F6GTX Automaat, Nando

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Rik H.
Berichten: 647
Lid geworden op: vr jul 07, 2006 4:35 pm
Locatie: Zwolle

Foto's plaatsen

Bericht: # 169986Bericht Rik H.
wo jul 18, 2018 4:28 pm

Foto's plaatsen gaat als volgt:

Klik op "nieuw onderwerp" of op "plaats reactie" om het tekstvak te krijgen waar je je bericht in kunt typen. Onder dit tekstvak staat in blauwe letters "Add image to post". Klik erop en kies "laat de grootte ongewijzigd". Vervolgens klik je op "Kies afbeeldingen", selecteer op je computer de gewenste afbeelding(en)
en de foto wordt automatisch in klein formaat in je bericht gezet. Je kunt dan je bericht plaatsen, of eerst nog meer foto's en/of tekst toevoegen.
Als je je bericht hebt geplaatst kun je in het bericht op de foto klikken om de foto groter te bekijken.

De kleine foto waar je op kunt klikken:
Afbeelding

Wil je een grote foto in je bericht, klik dan op de kleine foto zodat de grote verschijnt. Klik dan met je rechtermuisknop op de foto en kies "afbeeldingslocatie kopiëren". Ga nu terug naar je bericht, rechtsklikken met je muis op de plek waar je je foto wilt plaatsen en kies "plakken". Selecteer de link die je hebt geplakt en klik vervolgens op "afbeelding invoegen" (dat is het negende knopje van links boven je tekstvak). Deze knop zorgt ervoor dat er een code bij je foto komt waardoor het forum "snapt" dat het een foto is. Plaats nu je bericht en voila, je grote foto staat in het bericht!
Afbeelding
Gele R4 GTL 1984 in duizend stukjes

Plaats reactie