NAJAAR evenement!!!!!!!!

Nieuws over de (altijd gezellige) evenementen van de Renault 4 Club

Moderators: Rik H., Mark4GTL, R4F6GTX Automaat, Nando, evenementencommissie

Plaats reactie
evenementencommissie
Berichten: 218
Lid geworden op: zo jan 04, 2004 2:00 am
Contacteer:

NAJAAR evenement!!!!!!!!

Bericht: # 175407Bericht evenementencommissie
za mei 09, 2020 2:31 pm

Goed nieuws, het najaar evenement op 11/ 12/ 13 September gaat door! Wat is het straks heerlijk om na al het thuis zitten in je Renault 4 te stappen en naar Drenthe te rijden.
In Zorgvlied hebben we op de camping Zonnekamp een mooi groepsveld kunnen reserveren. We gaan er een topweekend van maken met elkaar. Je weet wel, met een biertje in je hand kletsen, met vrienden gebogen over open motorkappen de eenvoud van de R4 techniek bewonderen. Op zaterdag kwartettend toeren door alle pittoreske dorpjes in de omgeving, want Drenthe is prachtig natuurlijk. En 's avonds gemoedelijk en lekker eten met elkaar. Of dat een BBQ wordt of een ander heerlijk buffet verklappen we nog niet.

Omdat 2020 een bijzonder jaar is zal het op alle campings drukker zijn dan normaal. In tegenstelling tot voorgaande jaren moeten we dit keer zo snel mogelijk het aantal deelnemers door te geven. Zo alleen kan de camping een maximaal aantal boekingen accepteren en nog wat van het seizoen redden. Terecht natuurlijk, we helpen de camping daar graag bij.

Dus wil je mee? Klik dan NU op de link en schijf je in!
http://www.r4club.nl/nieuws/09-05-2020- ... nd-r4club/

Twijfel je nog, of weet je niet zeker of je kunt, meld je dan toch vast aan en licht je onder voorbehoud toe op het formulier.
Wil je al eerder naar de camping meld dat zelf bij de Camping onder vermelding van " R4club "

Wil je wel mee, maar zonder tent? Ook dat kan, huur dan zelf een van de trekkershutten/ chalets op de camping. De R4 Club heeft hierop een optie genomen die binnenkort verloopt. Wacht hier niet te lang mee want Vol is Vol!

We zien je graag met het najaar evenement, iedereen is van harte welkom!
Voor nu stay safe, en tot op de camping!

Plaats reactie