De R4Club zoekt.......

Leuke verhalen, spannende belevenissen en lekker kletsen over andere R4 zaken.
.....Oftewel de gezelligste rubriek van dit forum!

Moderators: Rik H., R4F6GTX Automaat, Mark4GTL, Nando

Gebruikersavatar
Mark4GTL
Berichten: 2954
Lid geworden op: wo jul 12, 2006 4:36 pm
Locatie: Enschede in het mooie Twente
Contacteer:

De R4Club zoekt.......

Bericht: # 172438Bericht Mark4GTL
di mar 26, 2019 6:15 pm

We want YOU!

Onze club heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt voor een bloeiende toekomst. Het ledental van de club is vrij stabiel en we hebben eindelijk een eigen honk. De jaarlijkse sleuteldag in de regio is nu een maandelijkse sleuteldag bij het magazijn. En de evenementen worden goed bezocht. Kortom, een club om trots op te zijn.
Om dit alles voor elkaar te krijgen is er wel enige inzet nodig. Er is geen vereniging die zonder vrijwilligers kan, en dat geldt voor de onze. Wil jij ook je steentje bijdragen aan onze club? Het magazijn, het bestuur en de redactie van de Vrijbuiter kunnen jou hulp goed gebruiken. Lees verder en kijk wat er bij jou past.

***(Aspirant) bestuursleden***
Wil je actief meedenken over de dagelijkse gang van zaken binnen de R4-club en over de nabije en verre toekomst van onze vereniging? Neem dan eens een kijkje binnen het kleine team van enthousiaste bestuursleden. Je krijgt als aspirant-bestuurslid de kans om mee te draaien en je vaardigheiden te laten zien. Je krijgt meer inzicht in, en invloed op het reilen en zeilen van de club. Mail naar secretaris@r4club.nl voor een nadere toelichting of aanmelding.

***Vrijwilligers voor het clubmagazijn***
Ons goeddraaiend magazijnteam in het R4 Kwartier te Beneden-Leeuwen heeft de zaken goed op orde. Maandelijks is het magazijn open om de leden van onderdelen en advies te voorzien. Een belangrijke taak voor een oldtimerclub. Kennis van de techniek is handig, maar geen vereiste. Die kennis bouw je gaandeweg op, net als je kring van bekenden in de club die je aan onderdelen helpt. En je krijgt de kans om mensen lid te maken van onze fantastische club! Meer weten of aanmelden? Stuur Henk Sulsters een e-mail: magazijn@r4club.nl

***Redacteur Vrijbuiter***
De Vrijbuiter is een hoeksteen van onze club. Veel leden kijken uit naar dit leuke blad waarin je allerlei verhalen kunt lezen over de R4. De redactie van de Vrijbuiter heeft behoefte aan creatieve schrijvers. Vind jij het leuk om binnen onze vereniging op jacht te gaan naar interessante of leuke stukjes? Maak zelf reportages over bijzondere clubauto’s en hun eigenaren, voor plaatsing in ons mooie clubblad. Of heb je zelf ideeën voor ons clubblad? Neem dan contact op met Tom Bruinink: vrijbuiter@r4club.nl
Automobielen:
Blauwe Volvo 245 uit 1979
Hemelsblauwe Renault 4 L project uit 1967
Renault FUEGO GTL 1983 Grijs
Land Rover 109 Hardtop 1973 Camouflage

Oldtimeridioot...

http://www.mijnrenault4.nl

Plaats reactie