Franse dag: Vaderdagrit

Moderators: Rik H., R4F6GTX Automaat, Mark4GTL, Nando

evenementencommissie
Berichten: 201
Lid geworden op: zo jan 04, 2004 2:00 am
Contacteer:

Franse dag: Vaderdagrit

Bericht: # 168135Bericht evenementencommissie
zo jan 28, 2018 8:51 pm

Graag jullie aandacht voor de Vaderdagrit 2018.

17 juni: franse rit op Vaderdag

Na het succes van vorig jaar gaan we weer een gezellige dag organiseren op Vaderdag. Een dag met vele zusterclubs van franse merken. Het doel is zoveel mogelijk franse auto’s aan de start te krijgen. Georganiseerd geheel door de Peugeot Club Nederland. Leden en –niet leden dus. We zullen starten bij Fletcher de Malle Jan te Vierhouten. Daar verzamelen we vanaf 10.00 en zullen een mooie rondrit gaan rijden vanaf 11.30. Daarna hebben we een verrassende lunch op een verrassende locatie vanaf 13.00 uur. Daar kunnen we mooie foto’s maken, gezellig babbelen en kennismaken met de vele franse auto’s! Gaat u mee? Inschrijven kan van 12 mei t/m 8 juni op de site van de PCN. Kosten: € 17,50 per persoon. (koffie en iets er bij tijdens het ontvangst, routeboek, lunch op locatie)


We zouden het erg waarderen wanneer jullie het alvast in jullie evenementenagenda zetten! Jullie genereren aandacht en publiciteit binnen jullie mogelijkheden en wij verzorgen verder de dag qua organisatie.

Later volgt zeker meer info en mocht er van jullie kant meer info, foto of wat ook gewenst zijn dan hoor ik dat graag natuurlijk. Samen komen we verder!Freek Aberson

Plaats reactie