Franse Dagen en Rondrit door Brabant 16 en 17 mei 2015

Moderators: Rik H., R4F6GTX Automaat, Mark4GTL, Nando

evenementencommissie
Berichten: 204
Lid geworden op: zo jan 04, 2004 2:00 am
Contacteer:

Franse Dagen en Rondrit door Brabant 16 en 17 mei 2015

Bericht: # 156486Bericht evenementencommissie
do apr 09, 2015 10:00 pm

In het weekend van 16 en 17 mei 2015 worden er op Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinter (Noord-Brabant) de Franse Dagen georganiseerd (http://www.defransedagen.nl).

Op en rond het kasteel is veel te doen:.
- Proef alles wat Frankrijk te bieden heeft op de Franse markt
- Laat je inspireren door bijzondere vakantie-aanbieders uit diverse streken
- Geniet van de Franse muziek, met optredens gedurende de hele dag en zaterdagavond.
- Doe mee met workshops over de Franse taal, muziek en cultuur
- Bezoek de Maison en France beurs met actueel aanbod en informatieve seminars
- En geniet van de sfeer, de zon (?), en de muziek op het centrale terras!

Op het evenement zullen diverse Franse Voitures te zien zijn. Een mooie aanleiding om ook met de Renault 4 die kant op te rijden. Bovendien zijn wij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de rondrit die de Peugeot Club Nederland op zondag 17 mei organiseert. Een toertocht door het Brabantse land met als eindbestemming Kasteel Heeswijk.

De rondrit begint bij Café Restaurant Den Heuvel in Vught (Loonsebaan 88, 5263CP Vught) met een ontvangst vanaf 10.30 uur. De toertocht start om 11.30 uur en duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. Eindpunt is Kasteel Heeswijk waar vervolgens alle tijd is om te genieten van de Franse sferen en het bijzondere kasteel te bezoeken.

Deze rondrit staat open voor iedereen die wil, mits vooraf aangemeld via de website van de Peugeot Club Nederland (http://www.pcn.nl).
Na inschrijving ontvangen de deelnemers op de startlocatie een muntje/bon voor koffie/thee en iets daarbij. Daarnaast krijgen zij een toegangsbon voor het kasteel tijdens de zondag voor de Franse Dagen.

Leden van de Renault 4 Club Nederland krijgen (op vertoon van hun lidmaatschapspas) een forse reductie en kunnen deelnemen voor € 10,- per persoon, niet-leden betalen € 15,-.

Aanmelden via de website van de Peugeot Club Nederland (http://www.pcn.nl) tot uiterlijk 8 mei a.s., contant betalen bij de start.

Plaats reactie